Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να ιδρύσει την δική της επιχείρηση;

Σαν Business Coach αλλά και σαν άνθρωπος πιστεύω πολύ στην αξία των γυναικών στον επιχειρηματικό τομέα και γενικότερα στην εργασία και στην οικονομία. Πάντα αγαπούσα να συνεργάζομαι με γυναίκες και να τις στηρίζω σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο, αυτόν των επιχειρήσεων.

Η συμβολή των γυναικών στην οικονομική δραστηριότητα αυξάνεται συνεχώς στις περισσότερες χώρες του κόσμου! Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει από τον πατροπαράδοτο ρόλο της νοικοκυράς! Εργάζονται ενώ συγχρόνως προσέχουν και βελτιώνουν τον εαυτόν τους και την οικογένειά τους!

Όσο περνάνε τα χρόνια βλέπουμε πως οι γυναίκες έχουν προσφέρει μονάχα θετικά στην επιχειρηματικότητα. Οι ιδέες τους, η επιμονή και η υπομονή τους, η κατάρτιση τους, κερδίζουν έδαφος μέρα με την ημέρα! Και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

Μέσα στην επόμενη δεκαετία αναμένεται το 57% των γυναικών να έχει επιτύχει επιχειρηματικά έναντι του 32% που δραστηριοποιείται σήμερα στην χώρα μας. Οι περισσότερες δε, θα είναι γυναίκες που θα έχουν πετύχει με την δική τους ιδέα – επιχείρηση.

Η γυναικεία φύση είναι μαγική. Η επιμονή και η υπομονή που επιδεικνύουμε οι γυναίκες μπροστά στις αντιξοότητες, αλλά και η έμφυτη εμμονή μας στην λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση και το ένστικτο που μας χαρακτηρίζει, είναι προσόντα με τεράστια σημασία για κάθε επιχειρηματία και μας κάνει ξεχωριστές.

Για όσες διαβάζετε αυτό το κείμενο τώρα, μην ξεχνάτε πως κανένας δεν μπορεί να σας περιορίσει! Τα εφόδια με τα οποία σας έχει προικίσει η ίδια η φύση, μπορεί να μην κάνουν τόσο θόρυβο είναι όμως απίστευτα αποτελεσματικά και μάλιστα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

Είμαι δίπλα σας και μαζί θα χτίσουμε το όνειρό σας εκμεταλλευόμενες ακριβώς αυτά τα εφόδια!